ABOUT κυπαρισσια ξενοδοχεια

About κυπαρισσια ξενοδοχεια

About κυπαρισσια ξενοδοχεια

Blog Article

Ξενοδοχεία κοντά σε Αεροδρόμιο Καλαμάτας Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Αυτό το φωτεινό δωμάτιο προσφέρει θέα στη θάλασσα, τον κήπο και την πισίνα από το μπαλκόνι του.

από τη Μεσόγειο θάλασσα. Διαθέτει πισίνα και καταλύματα με μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα.

Πολύ καλό κ' το φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.Η Μαρία πρόθυμη να μας ενημερώσει κ' να μας κατατοπίσει σε ό,τι την ρωτήσαμε.

Η Άνω Πόλη είναι ένα διαμάντι με καταπληκτική θέα, ιδανικό μέρος για το ηλιοβασίλεμα, με πολύ ωραία εστιατόρια και καφέ.

Πολυ κοντα στην πολη για τα γουστα μου ομως.Το βραδυ φυσαει αερακι κ ειναι ωραια.Αν ειχε καλυτερη παραλια κ δεν ηταν τοσο κοντα στις πολυκατοικιες της πολης θα ξαναπηγαινα..

Επίσκεψη σε οργανωμένη φάρμα-αγρόκτημα, περιήγηση, ενημέρωση, δραστηριότητες, γεύμα.

Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στις Μικρές Κυκλάδες με την όμορφη Σχοινούσα. Ένα νησί στα νότια της Νάξου. Η Σχοινούσα είναι το κέντρο του συμπλέγματος των Μικρών Κυκλάδων. Σύμφωνα με την παράδοση το όνομά του το χρωστά στο θαμνώδες φυτό Σχίνο που ευδοκιμεί σε όλο το νησί. Οι παραλίες της Σχοινούσας είναι πολλές για το μέγεθός της και μεταξύ άλλων είναι και οι όρμος Λιβάδι, Μερσίνι, Άγιος Βασίλης, Ψιλή Άμμος, Φυκιό και Σιφνέϊκο.

As you were searching anything regarding your browser built us Feel you were a bot. There are a few reasons this may possibly occur:

Κάντε αναζήτηση, φιλτράρετε και σχεδιάστε ολόκληρο το ταξίδι σας

Έτσι και το φαγητό στις Μικρές Κυκλάδες δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ειδικότερα:

Όλα ξεκινούν με μια κράτηση Ο μόνος τρόπος για να γράψετε σχόλιο είναι να κάνετε πρώτα μια κράτηση.

Επίσης το καλό είναι ότι click here μένοντας σε αυτό το κάμπινγκ μπορείς να πηγαίνεις μέχρι τον Καλό Νερό προς την Ζαχάρω και μέχρι την Μαραθούπολη προς την Πύλο για ποικιλία στις παραλίες και καλό ψάρι. Σαν τοποθεσία είναι αρκιβώς στην μέση.

Η ζωφόρος αναπαριστά δύο θέματα: τη μάχη ανάμεσα στους Έλληνες, με αρχηγό τον Ηρακλή (διακρίνεται από τη λεοντή του) και τις Αμαζόνες και την μάχη μεταξύ Λαπιθών και Κενταύρων. Το δεύτερο ήταν συχνό θέμα στην αρχαιοελληνική τέχνη και εμφανίζεται στις μετόπες του Παρθενώνα. Εδώ οι γυναίκες των Λαπιθών απεικονίζονται να κρατούν σφιχτά τα μικρά παιδιά τους καθώς προσπαθούν να αντισταθούν στους Κενταύρους.

Report this page